Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide

Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de măsline, brânză de capră, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Greutatea se scurge cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți cojile.
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați stafidele și următoarele 7 ingrediente (prin cremă de brânză), amestecând bine pentru a combina. Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați 3 linguri aluat masa de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de sus a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 inci lungime cu 3 inci lățime. Se toarna aproximativ 1 lingura amestec de branza pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, fiind sigur că acoperiți umplutura cu aluat; pliați peste încă 1 timp. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe suportul unei tigaie pentru broiler căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru broiler; deasupra cu suportul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Aburiti tamalele la 450 timp de 55 de minute, adaugand apa dupa cum este necesar pentru a mentine o adancime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Lasă tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista