Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide

Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide
Brânza de capră Tamales cu măsline și stafide este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coji de porumb, smântână, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide, Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, și Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cojile.
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați stafidele și următoarele 7 ingrediente (prin cremă de brânză), amestecând bine pentru a combina. Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați 3 linguri de aluat de masă de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Lingură aproximativ 1 lingură amestec de brânză pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat; pliați încă 1 dată. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
StafideStafide
BrânzăBrânză
TamaleTamale
AluatAluat
PorumbPorumb
5
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Aburi Tamale la 450 timp de 55 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
ApăApă
8
Lăsați tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista