Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide
Brânza de capră Tamales cu măsline și stafide este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coji de porumb, smântână, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide, Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, și Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii.
Instrucțiuni
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați stafidele și următoarele 7 ingrediente (prin cremă de brânză), amestecând bine pentru a combina. Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați 3 linguri de aluat de masă de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Lingură aproximativ 1 lingură amestec de brânză pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat; pliați încă 1 dată. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raftul pregătit.
Aburi Tamale la 450 timp de 55 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Lăsați tamalele să stea 10 minute.