Tamale de ananas, nuci pecan și nucă de cocos-rom

Tamale de ananas, nuci pecan și nucă de cocos-rom
Tamales cu ananas, nuci pecan și nucă de cocos și rom este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetar. Această rețetă face 18 porții cu 193 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr brun, zahăr granulat, masa harina și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați tamale dulci cu nucă de cocos și ananas, ananas, nucă de cocos, Banana Rum Delight și Salată cu puf de nucă de cocos și rom cu ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb într-un vas cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le ține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Amestecă masa harina și 1 linguriță de sare în bolul unui mixer cu stand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 10 linguri de unt și 3/4 de cană de apă caldă și amestecați cu accesoriul de paletă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se adauga zaharul granulat, 1/4 cana zahar brun, extractele de migdale si vanilie si scortisoara macinata; se amestecă până se combină, încă aproximativ 1 minut. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
UmărUmăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
4
Faceți umplutura: Fierbeți 1/2 cană de apă și batonul de scorțișoară într-o cratiță până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Topiți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr brun și gătiți, amestecând pentru a se dizolva, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
6
Se adauga ananasul, mierea si apa cu scortisoara, inclusiv batonul de scortisoara; gătiți, amestecând, până când amestecul este aproape uscat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați romul, apoi reveniți la foc mediu. Înclinați tigaia astfel încât romul să se aprindă (sau țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde). Gatiti pana cand ananasul este usor caramelizat, aproximativ 3 minute. Se amestecă nucile pecan; da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți cojile și uscați. Rupeți fiecare coajă pe lungime într-o bucată de 3 1/2 inci lățime. Rupeți unele dintre coji în exces în 18 fâșii subțiri pentru legături; rezerva resturile de coaja.
10
Așezați cojile de 3 1/2 inci lățime pe o suprafață curată. Începând cu 1/2 inch de la capătul lat, întindeți 1 lingură de aluat pe o coajă, lăsând un chenar de 1/2 inch pe părțile laterale. Se pune 1 lingură de ananas umplut în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Rotiți pe lungime într-un cilindru strâns. Îndoiți capătul îngust; legați cu o fâșie de coajă de porumb pentru a se asigura. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Puneți un coș de aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 inci de apă. Puneți un castron mic cu susul în jos în coș, apoi aranjați tamalele în picioare în vasul cu aburi, pliate cu partea în jos, sprijinindu-se de bol. Acoperiți cu resturi de coajă, apoi puneți deasupra un prosop de bucătărie umed. Aduceți apa la fiert la foc mediu-mare, acoperiți și gătiți la abur până când tamalele se desprind de coji, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scoateți din cuptorul cu abur și lăsați să se răcească puțin înainte de a desface.
14
Fotografie de Kat Teutsch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista