Tamale Cubaneze

Tamale Cubaneze
Această rețetă servește 45 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 47 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați baza de sos sofrito, unt, 1/4 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte 30 min., așezând placa deasupra cojilor pentru a le cântări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Între timp, amestecați porumbul în blender până se face piure; se toarnă într-un castron mare. Se amestecă treptat masa harina, untul și suficientă apă pentru a forma un aluat rigid, amestecând până când amestecul este bine amestecat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți pansamentul și sosul sofrito în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ardei; gatiti si amestecati 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Adăugați carne; gatiti si amestecati 5 min. sau până când carnea este gata. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați 1 coajă de porumb pe tăbliță cu capătul ascuțit orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați o altă coajă de porumb deasupra, cu capătul ascuțit orientat spre tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Întindeți 1/4 cană de aluat masa în centrul cojii; se acoperă cu 2 linguri. amestec de carne. Apăsați ușor carnea în aluatul masa. Îndoiți cojile de porumb peste umplutură, închizând complet umplutura; legați cu benzi din unele dintre cojile de porumb rămase pentru a le asigura. Repetați pentru a face 10 Tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați 2 căni de apă, chimen și usturoi în oala mare de tamalera. Linia de jos a coșului tamalera cu coji de porumb rămase; adăugați tamales.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se pune în oală tamalera; se acoperă cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Aduceți apa la fierbere; reglați căldura pentru a menține fierberea blândă. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scoateți tamalele din tamalera; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista