Tamale Aluat

Tamale Aluat
Aluatul Tamale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 3481 calorii, 42G de proteine, și 223G de grăsime pe porție. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, sare, masa harina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Tamale Pie, Tamale Pie, și Tamale Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă masa harina, untura, sarea și praful de copt într-un castron mare cu lingura de lemn până se omogenizează bine. Adăugați treptat suficientă apă fierbinte pentru a face un aluat rigid neted, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Sezonul GoyaSezonul Goya
AluatAluat
ApăApă
UnturăUntură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
2
Asamblați Tamale, folosind aproximativ 2 linguri. din amestecul masa și 1 până la 2 linguri. de umplere preferate pentru fiecare tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
3
Stați tamalele într-un coș cu aburi într-o oală mare umplută 1/4 plină cu apă. (Asigurați-vă că tamalele nu ating apa.) Aduceți apa la fiert; acoperi. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista