Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa umplută cu Crab. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, pesmet, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crab-carne-umplute unic, Crab & Creveți Umplute Unic, și Talpă Umplută Cu Crab Acidulat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați firimiturile de pâine, crabul, ceapa, oul, sarea și cayenne. Lingură pe fileuri; rulați și fixați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crabi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune într-un 2-qt uns. farfurie rezistentă la broiler; stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, pentru sos, puneți untul rămas într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgeți lichidul din vasul de copt. Puneți sosul peste fileuri; se presară cu brânză și migdale. Se fierbe 5 in. de la căldură până când brânza este topită și migdalele sunt ușor rumenite. Aruncați scobitori.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.