Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa umplută cu Crab. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, pesmet, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crab-carne-umplute unic, Crab & Creveți Umplute Unic, și Talpă Umplută Cu Crab Acidulat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați firimiturile de pâine, crabul, ceapa, oul, sarea și cayenne. Lingură pe fileuri; rulați și fixați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se pune într-un 2-qt uns. farfurie rezistentă la broiler; stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, pentru sos, puneți untul rămas într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Scurgeți lichidul din vasul de copt. Puneți sosul peste fileuri; se presară cu brânză și migdale. Se fierbe 5 in. de la căldură până când brânza este topită și migdalele sunt ușor rumenite. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.