Talpă umplută cu crab
Talpa umplută cu crab picant necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 383 de calorii, 41 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 6,54 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, pesmet, făină și parmezan. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Talpa umplută cu crab, Talpa umplută cu carne de crab și Talpa umplută cu crab și creveți.
Instrucțiuni
Pentru sosul de mărar, topește untul într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă bulionul și mararul până se omogenizează. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 2-3 minute, amestecând după fiecare minut, până când sosul ajunge la fierbere și se îngroașă. Se amestecă sucul de lămâie; tine de cald.
Într-un castron mic, combinați oul, crabul, țelina, pesmetul, parmezanul și untul. Se pune pe centrul fiecărui file; rulați peștele în jurul umpluturii.
Așezați într-o cameră de 9 inci. vas rotund, sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu hârtie cerată.
Puneți la microunde la putere maximă timp de 5-6 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță și un termometru introdus în umplutură arată 160°.
Se serveste cu sos de marar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Talpa funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)