Talpă Petrale cu varză de Bruxelles de lămâie
Rețeta Petrale Sole cu varză de Bruxelles de lămâie-șalotă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $ 4.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Un amestec de piper măcinat plus fileuri de talpă petrale suplimentare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc, Phyllo-crusted Petrale Sole, și Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Combinați făina, coaja de lămâie, sarea grosieră și1/2 linguriță de piper alb într-un castron puțin adânc.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în fiecare dintre2 skillets mari la foc mediu. Acoperipește în amestec de făină și scutură excesul.
Adăugați pește la skillets și gătiți până la opacși maro auriu, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din căldură și sezon la gust cusare. Se acoperă ușor cu folie și se lasă deoparte.
Adăugați restul1 lingură ulei de măsline și încălziți la căldură medie.
Se adaugă șalotă și saut până aproapetranslucent, aproximativ 2 minute.
Adăugați brusselssprouts și bulion. Creșteți căldura la mediu înaltși gătiți, amestecând ocazional, până când germenii de Bruxelles sunt fragezi și lichizi sunt aproape complet absorbiți, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul.Condimentează după gust cu sare și piper alb.
Puneți varza de Bruxelles pe farfurii.Se acoperă cu pește, se presară cu tocatpătrat și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.