Talpă Petrale cu unt brun și tarhon
Petrale unic cu unt brun și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fileuri de talpă petrale, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Phyllo-crusted Petrale unic, Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, făina de porumb, ardeiul, 1/2 linguriță de sare și piperul într-o farfurie mare, superficială. Pește de dragare, unul câte unul, în amestec.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mare, doar până la fumat. Adăugați cu atenție fileurile de pește într-un singur strat. (Nu suprapuneți fileurile și nu supraaglomerați tigaia.) Gatiti la foc mare 1 1/2-2 minute sau pana se rumenesc si usor crocante pe o parte.
Întoarceți fileurile de pește cu o spatulă.
Adăugați tarhon și unt în tigaie. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand fileurile incep sa se desprinda si untul devine maro auriu.
Transferați fileurile pe placa de servire. Condimentează după gust cu sare.
Se servește cald cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.