Talpă Friptă Cu Topping De Parmezan-Măsline

Talpă Friptă Cu Topping De Parmezan-Măsline
Talpa friptă cu topping de parmezan-măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 146 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimento, bulion de pui, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Parmezan Cu Talpă Friptă, Talpă Friptă Cu Sos De Muștar, și Talpă Friptă Cu Muștar Și Cimbru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista