Talpă Dover cu coajă de lămâie și nuci de pin

Talpa Dover cu coajă de lămâie și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați vin, piper, fileuri de talpă dover și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fileuri De Talpă Cu Nuci De Pin Prăjite, Lămâie Și Busuioc, Dover Sole Meuniere, și Orzo De Lămâie Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți ușor fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit; presărați uniform cu șalotă. Aranjați peștele într-un strat uniform peste șalotă, ușor suprapus, dacă este necesar.
Presărați peștele cu sare și piper.
Combinați nucile de pin și coaja; presărați uniform peste pește.
Turnați vin în jurul peștelui, având grijă să nu dislocați toppingul.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu pătrunjel și pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.