Talpă De Lămâie Cu Fasole Flageolet

Talpă De Lămâie Cu Fasole Flageolet
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Talpa de lămâie cu fasole Flageolet ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 437 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $11.65 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole Flageolet, Fasole Franceză Flageolet, și Fasole Flageolet cu rozmarin și cimbru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții2
Scor De Sănătate68
Revista