Talpă De Lămâie Arsă În Tigaie

Talpă De Lămâie Arsă În Tigaie
Pan-Seared lamaie Sole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.82 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați capere, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina pe o farfurie. Condimentați talpa cu sare și apoi acoperiți-o în făină, agitând pentru a îndepărta orice exces; pus deoparte. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Feliați lămâia în 12 cercuri subțiri și adăugați-le în tigaie. Gatiti pana cand lamaia se rumeneste usor, aproximativ 2 minute. Împingeți lămâia în partea laterală a tigaiei și adăugați talpa. (Poate fi necesar să-l gătiți în loturi.) Gatiti pana cand talpa are aceeasi culoare si fulgi usor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
SareSare
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați untul rămas și caperele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se înclină tigaia pentru a învârti untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați talpa și lămâia pe farfurii individuale și lingurați caperele și untul deasupra. Bacsis: dacă codul nu este disponibil, puteți înlocui un alt pește alb delicat, cu gust ușor, cum ar fi codul, snapperul roșu sau tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Pește AlbPește Alb
TilapiaTilapia
UntUnt
CapereCapere
LămâieLămâie
SoleSole
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista