Talpă cu unt de Grapefruit-cimbru

Talpa cu unt de Grapefruit-cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Talpă Cu Salată De Fenicul, Năsturel Și Grapefruit, Talpă Friptă Cu Muștar Și Cimbru, și Talpă Petrale cu crustă de fistic cu salată de Grapefruit-avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de la 1 grapefruit pentru a face 1/2 linguriță; pus deoparte. Curățați și tăiați grapefruitul și lăsați-l deoparte. Suc de grapefruit rămas pentru a face 1/4 ceasca de suc; retrase din circuitul agricol.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Presărați fileurile cu sare și piper. Gatiti in loturi, adaugand mai mult ulei daca este necesar, 2 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Transferați pe o farfurie, acoperiți și păstrați la cald.
Combinați sucul de grapefruit rezervat, vinul și următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă în 6 linguri de unt. Se amestecă secțiunile de grapefruit rezervate și coaja. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți fileuri acoperite cu unt de grapefruit-cimbru.
Asocierea vinului: un Fum Blanc, Sauvignon Blanc sau Chardonnay crocant va completa orice fel de mâncare cu citrice-fructe de mare (poate servit cu o salată verde aruncată și pâine franceză crustă) pentru o cină ușoară și răcoritoare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.