Talpă Cu Pesto De Ghimbir Și Scallion

Talpă Cu Pesto De Ghimbir Și Scallion
Talpa cu Pesto de ghimbir și Scallion este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pește, ulei de șofrănel, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Pâine plată cu slănină și Pesto de Scallion, Carne De Vită Cu Ghimbir Și Scallion, și Taitei Cu Scallion De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a curăța ghimbirul și julienne-l. Ar trebui să aveți aproximativ 2 linguri când sunt mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2
Așezați 1 lingură într-un castron mic pe lateral.Cu cealaltă lingură, luați o tigaie se toarnă aproximativ o lingură mare de ulei de șofrănel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se încălzește la mare și când este gata, se prăjește câteva min. Când ați terminat, puneți un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și puneți deoparte (pentru decorare)spălați scallionii și tăiați-i în diagonală. Luați o oală mică și încălziți puțină apă în ea. Blanch scallions pentru câteva min și se lasă deoparte.Luați o tigaie și prăjiți nucile de pin. Apoi zdrobiți-le grosolan.Tăiați coriandrul subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă ghimbirul pus în castron, nucile de pin, scallions, uleiul de arahide și sosul de pește; pus deoparte.Luați fileurile unice și periați-le cu ulei de arahide, cu sare și piper pe ambele părți.Luați un abur și aburiți peștele doar câteva minute.Acum vă puteți asambla vasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Sos De PeșteSos De Pește
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați peștele pe o farfurie caldă și așezați pesto-ul de ghimbir/scallion deasupra. Decorați cu ghimbir prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Serviți imediat, cu orez de iasomie aburit și câteva verdeață (l-am servit și cu piure de dovlecei și fenicul aburit și a fost delicios! Vezi mai jos)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
VerziiVerzii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista