Talpă Cu Pesto De Ghimbir Și Scallion
Talpa cu Pesto de ghimbir și Scallion este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pește, ulei de șofrănel, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Pâine plată cu slănină și Pesto de Scallion, Carne De Vită Cu Ghimbir Și Scallion, și Taitei Cu Scallion De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a curăța ghimbirul și julienne-l. Ar trebui să aveți aproximativ 2 linguri când sunt mărunțite.
Așezați 1 lingură într-un castron mic pe lateral.Cu cealaltă lingură, luați o tigaie se toarnă aproximativ o lingură mare de ulei de șofrănel.
Se încălzește la mare și când este gata, se prăjește câteva min. Când ați terminat, puneți un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și puneți deoparte (pentru decorare)spălați scallionii și tăiați-i în diagonală. Luați o oală mică și încălziți puțină apă în ea. Blanch scallions pentru câteva min și se lasă deoparte.Luați o tigaie și prăjiți nucile de pin. Apoi zdrobiți-le grosolan.Tăiați coriandrul subțire.
Se amestecă ghimbirul pus în castron, nucile de pin, scallions, uleiul de arahide și sosul de pește; pus deoparte.Luați fileurile unice și periați-le cu ulei de arahide, cu sare și piper pe ambele părți.Luați un abur și aburiți peștele doar câteva minute.Acum vă puteți asambla vasul
Așezați peștele pe o farfurie caldă și așezați pesto-ul de ghimbir/scallion deasupra. Decorați cu ghimbir prăjit.
Serviți imediat, cu orez de iasomie aburit și câteva verdeață (l-am servit și cu piure de dovlecei și fenicul aburit și a fost delicios! Vezi mai jos)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.