Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa braconată cu portocaliu de sânge Beurre Blanc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 6,91 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de legume, sare și piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc, și Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Combinați stocul, vinul, portocalele de sânge și sucurile de lămâie, șalotele și boabele de piper într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mic. (Folosiți o tigaie mică, astfel încât lichidul de braconaj să acopere cea mai mare parte a peștilor). Aduceți la foc mic.
Cu o spatulă, coborâți fileurile în lichid de braconaj și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când peștele este opac și fulgios.
Se scoate din lichid și se lasă deoparte. Păstrați cald.
Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul de braconaj la 1/4 cană, aproximativ 12 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte o lingură pe rând. Condimentează după gust. Sos de oală peste pește și garnisiți cu felii de lămâie sau portocală de sânge.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.