Talpa Mea Aburită Și Legumele

Talpa mea aburită și legumele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 15,85 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, dovlecelul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Talpa mea aburită și legumele, Tigaie-talpă aburită cu creveți și Hash de porc, și Talpă Menemsha cu crustă de alune cu sos de vin Marsala, piure de șalotă și legume pentru Bebeluși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri sos de soia, vin, ceapă pudră, zahăr și ghimbir în tigaie superficială; adăugați fileuri, întorcându-se pentru a acoperi bine ambele părți.
Lăsați să stea 10 minute; întoarceți o dată.Între timp, aruncați morcovul și dovlecelul cu sosul de soia rămas; se toarnă excesul de sos. Întoarceți legumele pe o farfurie rotundă rezistentă la căldură de 8 inci.
Scoateți fileurile din marinadă; se întinde plat și se presară cu 2 linguri de ceapă verde. Începând de la capătul mai subțire, înfășurați fileul, moda jellyroll; aranjați, cusătura în jos, pe legume.
Așezați placa pe un raft mare pentru aburi, așezat într-o oală mare sau wok cu apă clocotită. (Nu lăsați nivelul apei să ajungă la placă.) Abur, acoperit, 12 minute, sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Presărați 1 lingură de ceapă verde rămasă uniform peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.