Talpa dulce-acrișoară: Sfogi în Saor
Talpă dulce și acrișoară: Sfogi în Saor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 471 de calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 6,37 USD per porție. Dacă aveți la îndemână lipă, sare și piper, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete cum ar fi Talpa prăjită dulce și acrișoară, Sarde En Saor (sardine în stil venețian) și Talpa cu nucă de cocos En Papillote Sweet Chili.
Instrucțiuni
Încinge 1 cană de ulei la 375 de grade F. într-o cratiță adâncă.
Se condimentează fileurile de limbă cu sare și piper. Pasti fileurile in faina asezonata si prajim in uleiul incins pana se rumenesc.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți restul de 1/4 de cană de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și doar maro deschis, 10 până la 12 minute.
Adăugați coacăzele, zahărul, nucile de pin și oțetul și aduceți la fiert. Gătiți 5 până la 6 minute până când coacăzele sunt moi, apoi lăsați să se răcească. Când toate ingredientele s-au răcit, alegeți un vas de lut care să se potrivească doar cu fileurile prăjite, ușor suprapuse. Acoperiți cu amestecul dulce și acru și dați la frigider pentru 24 de ore.
Se serveste la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Sole. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.