Talpa copta si spanac
Talpa coptă și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 390 de calorii , 26 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză cheddar, file de limbă de limbă, migdale tăiate și sare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Talpa coptă umplută cu spanac , Talpa coptă umplută cu spanac și Talpa coptă umplută cu spanac .
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se amestecă 1 cană de brânză, suc de lămâie, sare, muștar, sos Worcestershire, nucșoară și piper până când brânza se topește. Pune deoparte jumătate din sosul de brânză.
Scurgeți tăițeii; se adauga la sosul ramas.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se adaugă spanac, talpă, sos de brânză rezervat și brânză rămasă; se presară cu migdale.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 30-35 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegeri grozave pentru Sole. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 100 de dolari pe sticlă.
![Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir]()
Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir
Chacra Treinta y Dos este un vin de viță de vie, obținut din vii vechi plantate în 1932 pe un teren stratificat cu lut, nisip și pietricele. Cel mai structurat dintre toate vinurile Chacra, Chacra Treinta y Dos este menit să fie învechit. Caracteristicile sale moi și taninurile catifelate îl fac însă beabil la o vârstă mai fragedă. Acest roșu echilibrează notele de condimente prăjite și de mezquite cu caracterul de fructe de cireșe macerate, rămânând proaspăt prin finisajul cu nuanțe minerale.