Taleggio trufat și pizza cu ciuperci

Taleggio trufat și pizza cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fontina, ciuperci, ulei de trufe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu ciuperci trufate și brânză de capră, Tartă cu dovlecei, ciuperci și Taleggio, și Ciuperci-Taleggio Cartofi Copți De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt grea (17 x 14 inci) pe cel mai mic raft al cuptorului, apoi preîncălziți cuptorul la 500 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată, trăgând de colțuri pentru a forma un dreptunghi de aproximativ 16 pe 13 inci.
Transferați într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Înțepați ușor aluatul peste tot cu o furculiță.
Glisați aluatul (încă pe pergament) pe foaia de copt fierbinte.
Coaceți până când blatul este umflat și auriu pal în plasturi, 6 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor; înțepați orice bule mari cu o furculiță și aplatizați. Împrăștiați ciupercile peste crustă, apoi condimentați cu sare și piper și așezați brânza deasupra.
Coaceți pizza până când marginea crustei este aurie adâncă și brânza clocotește și aurie în plasturi, 8 până la 10 minute.
Stropiți cu ulei de trufe (dacă folosiți) și condimentați cu piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon