Taleggio trufat și pizza cu ciuperci

Taleggio trufat și pizza cu ciuperci
Taleggio trufat și pizza cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fontina, ciuperci, ulei de trufe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu ciuperci trufate și brânză de capră, Tartă cu dovlecei, ciuperci și Taleggio, și Ciuperci-Taleggio Cartofi Copți De Două Ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o foaie mare de copt grea (17 x 14 inci) pe cel mai mic raft al cuptorului, apoi preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată, trăgând de colțuri pentru a forma un dreptunghi de aproximativ 16 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Transferați într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Înțepați ușor aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Glisați aluatul (încă pe pergament) pe foaia de copt fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când blatul este umflat și auriu pal în plasturi, 6 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; înțepați orice bule mari cu o furculiță și aplatizați. Împrăștiați ciupercile peste crustă, apoi condimentați cu sare și piper și așezați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți pizza până când marginea crustei este aurie adâncă și brânza clocotește și aurie în plasturi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Stropiți cu ulei de trufe (dacă folosiți) și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
PiperPiper
9
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista