Tajine de pui cu lămâie conservată și măsline ia în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 836 calorii, 38g de proteine, și 63G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Food.com. un amestec de chimen măcinat, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Marocan Tajine de pui cu lamaie si masline, Tagine ușor de pui / Tajine cu măsline și lămâie, și Pui Cu Lămâie Conservată Și Măsline Verzi.
Instrucțiuni
1
Marinada Chermoula: într-un castron mic adăugați fire de șofran în apă și lăsați să se înmoaie câteva minutes.In un robot de bucătărie adaugă toate ingredientele 'chermoula marinade' și combină până formează o pastă.Acoperiți și lăsați marinada Chermoula să stea timp de 30 de minute înainte de utilizare. (Marinada Chermoula poate fi păstrată la frigider până la șapte zile).Spălați și uscați puiul, apoi frecați peste tot cu jumătate din marinada chermoula și dați-l la frigider peste noapte sau cel puțin două ore.După marinare, tăiați roșiile și ceapa în pene subțiri și combinați puțin mai multă marinată chermoula. Apoi întindeți roșia și ceapa în baza tajinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Tajine Pot
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați bucățile de pui deasupra amestecului de roșii și ceapă aranjându-le în centrul tajinei.Înveliți pene de cartofi cu marinada chermoula și aranjați cartofii în jurul puiului.Acoperiți puiul cu felii de ceapă, apoi felii de roșii și măsline între pene de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
3
Amestecați coriandru/coriandru tocat cu marinada chermoula rămasă și apă (ați făcut să adăugați mai puțină apă, depinde cât de mult ar putea ține tajine-ul dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
4
Se toarnă amestecul deasupra roșiilor și cepei.Se acoperă cu pene de lămâie conservate, apoi se acoperă tajine cu capac. Gatiti la foc foarte mic timp de 45 de minute. Nu amestecați și nu ridicați capacul în timpul procesului de gătit.