Taitei "Zucchini"
Zucchini " fidea este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Taitei de dovlecei cu Pesto, Taitei De Dovlecei Thailandezi, și Taitei De Dovlecei Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați jumătate de cimbru și tot usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați dovleceii și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să-și piardă crocantul, aproximativ 5 minute; condimentează-l cu sare și piper în timp ce gătește.
Transferați dovlecelul într-un castron și aruncați-l cu pătrunjelul, sucul de lămâie și cimbru rămas. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.