Taitei De Susan Creveți

Taiteii de susan de creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 396 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă verde, suc de lămâie, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți de susan și tăiței de spanac, Taitei de orez de susan cu creveți, și Taitei de orez de susan cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți spaghetele conform instrucțiunilor pachetului. Aruncați cu sos de arahide, ceapă verde, ardei gras roșu, coriandru, dacă doriți, și suc de lămâie. Se amestecă creveții.
Se presară cu semințe de susan prăjite.
Notă: Am testat cu casa de Tsang Thai sos de arahide.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.