Taitei Cu Ulei De Susan
Fidea de ulei de susan este o vegan felul principal. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ulei de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Ton cu crustă de susan și Avocado cu tăiței Picante de dovlecei de susan, Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, și Taitei De Susan.
Instrucțiuni
Adu 4 qts. apă la fierbere într-o oală. Trageți ușor tăiței proaspeți și adăugați în oală, amestecând pentru a nu se lipi. Gatiti, amestecand des, pana cand fidea este frageda, 3 minute proaspete si 6 minute uscate.
Scurgeți bine tăiței, clătiți cu apă fierbinte și scurgeți din nou.
Transferați într-un castron de servire.
Aruncați tăiței cu uleiuri și sos de soia și presărați cu ceapă verde.
* Cumpărați tăiței pe piețele asiatice și în unele supermarketuri.