Taitei Asiatici

Taitei Asiatici
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tăiței asiatici ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 467 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de susan, frunze de coriandru, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Cinci bucăți de tăiței de longevitate pentru Anul Nou de la tăiței asiatici ușori, Taitei Asiatici, și Taitei Asiatici.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți sucul de lămâie, oțetul de orez, coriandrul, ghimbirul, usturoiul, mierea, uleiul de susan și fulgii de piper într-un castron mic. Pregătiți tăiței de orez conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și răciți rapid într-un castron cu apă cu gheață. Odată bine scurse, aruncați tăiței într-un castron mare cu morcov, scallion, castraveți și alune și turnați pansament deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
ApăApă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CastraveteCastravete
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
ArahideArahide
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă bine. Pentru a servi, așezați în boluri de servire și acoperiți cu o grămadă de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este J. Lohr Estates Bay Mist White Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
De culoare pai PAL, Riesling-ul nostru Bay Mist White are arome florale ispititoare cu caise verzi și fructe de mere pippin. Aromele sunt extinse pe palat, adăugând floare de portocal și litchi. Cu 2,56% zahăr rezidual echilibrat de aciditatea naturală crocantă și spritz dintr-o fermentație lungă și rece, white Riesling este un vin răcoritor capabil să completeze aromele vibrante ale bucătăriei Pacific Rim sau să stea singur ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista