Taitei Albi Groși Auto-Călcați
Tăițeii albi groși auto-călcați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume, Cum să gătești: Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume, și Cel Mai Simplu Crockpot Chili De Pui Alb Foarte Gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați aluatul punând 3 căni de făină într-un castron și turnând în jumătate de apă sărată într-un flux constant și lent. Se amestecă ușor pentru a se amesteca. Stropiți treptat în mai multă apă sărată, amestecând până când aluatul formează o masă ușor sfărâmicioasă. Exercitați puțină presiune pentru a forma aluatul într-o bilă și puneți-l într-o pungă de plastic închisă pentru a se odihni aproximativ 30 de minute la temperatura camerei sau refrigerați-l câteva ore sau peste noapte.
Sandwich aluatul de tăiței odihnit între straturi de plastic rezistent (o față de masă de plastic de 6 picioare, pânză de ulei sau vinil, pliată în jumătate, funcționează bine).
Așezați aluatul închis din plastic pe podea și stați desculți deasupra acestuia. Apăsați în jos cu ambele picioare — întreaga suprafață a picioarelor, nu doar călcâiele-și întoarceți-vă treptat într-un mod circular, folosind pași mici, călcați. Pe măsură ce se aplică greutatea corporală, aluatul se va aplatiza și se va întinde. Opriți-vă ocazional pentru a îndepărta și împăturiți aluatul cu mâinile, apoi sandwich-l din nou între straturile de pânză de plastic și repetați activitatea de presare a piciorului. Dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului de plastic, presărați-l cu făină suplimentară.
După 4 sau 5 minute, când aluatul se simte elastic și a dobândit un luciu satinat, faceți o rundă finală de călcare pentru a-l aplatiza într-o formă ovală de 1/4 inch, mai mult sau mai puțin.
Transferați aluatul pe o placă mare, ușor făinată. Alternând curse verticale și orizontale, utilizați un sucitor ușor făinat pentru a întinde aluatul într-un oval mare, de aproximativ 1/8 inci grosime, 1 picior lățime și aproximativ 1 1/2 picioare lungime. Dacă este necesar, împărțiți aluatul în jumătate și faceți două ovale mai mici.
Presărați aluatul întins cu făină și pliați-l înapoi de 4 sau 5 ori (cum ar fi plierea unui ventilator de hârtie, dar nu încrețiți și nu apăsați aluatul pliat). Folosiți un cuțit lung și ascuțit pentru a tăia aluatul în panglici groase de 1/4 inch, care au o lungime de 1 1/2 picioare. Pudrați ușor tăiței cu făină înainte de a-i ridica de pe tablă.
Aduceți o oală foarte mare de apă la fierbere. Scuturați ușor excesul de făină din tăiței înainte de a le coborî în oală. Amestecați tăiței pentru a vă asigura că se separă în fire individuale. Gatiti la fierbere constanta timp de 7 pana la 8 minute, amestecand ocazional. Testați un tăiței trăgându-l din oală și cufundându-l în apă rece: ar trebui să fie translucid, fără miez dur, dar totuși ferm. Dacă este necesar, fierbeți mai departe, verificând progresul la fiecare 45 de secunde.
Dacă veți servi tăiței fierbinți mai târziu, ridicați-i din oală, rezervând apa clocotită (fie folosiți o inserție de paste, fie scoateți o strecurătoare sau o strecurătoare sub tăiței).
Dacă veți servi tăiței la rece, scurgeți-i.
Indiferent dacă intenționați să serviți tăiței fierbinți sau reci, clătiți-i bine sub apă curentă rece pentru a îndepărta amidonul de suprafață care altfel le-ar face gumă.
Puneți tăiței deoparte până când sunt gata de mâncare — pot fi ținuți până la câteva ore (la frigider dacă țineți mai mult de 20 de minute). Când sunteți gata de utilizare, clătiți tăiței în apă fierbinte clocotită dacă le serviți în supă fierbinte sau apă rece dacă le serviți răcite ca salată.
* Udon ko (făină udon cu conținut ridicat de gluten) se vinde la alimentele asiatice; făina de pâine cu conținut ridicat de gluten poate fi înlocuită.* Deși o podea mată tatami este o suprafață ideală pe care să călcați tăiței, pardoseala Americană acoperită cu linoleum funcționează bine. Dacă bucătăria dvs. are o podea din lemn dur sau piatră, va trebui să întindeți un prosop mare de baie sub pânza de plastic pentru a oferi o amortizare.· Dacă călcarea picioarelor nu este stilul dvs., puteți utiliza dispozitive mecanice de frământare, cum ar fi un cârlig de aluat pe un robot de bucătărie sau un atașament de lasagna la o mașină de paste.