Thai-nucă de cocos Bouillabaisse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 642 calorii, 73G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $10.37 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scoici cu gât mic, lapte de cocos, creveți jumbo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Food.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Tailandez Bouillabaisse, My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, și Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați coji de creveți în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați 1/2 cană de țelină, 1/2 cană de morcov și 1/2 cană de ceapă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.Se amestecă 2 1/2 căni de apă, boabe de piper și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați 1/2 cană de țelină rămasă, 1/2 cană de morcov și 1/2 cană de ceapă la tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ardeiul gras; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile, usturoiul, pasta de curry și coaja; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă amestecul de bulion și laptele de cocos; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pastă De Curry
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați scoici și midii. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 2 minute sau până când scoicile și midiile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
8
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă.Se amestecă creveții, busuiocul și ingredientele rămase, cu excepția penelor de var. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când creveții și halibutul sunt gata. Aruncați coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Coaja De Tei
Halibut
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Așezați 2 scoici și 2 midii în fiecare din cele 6 boluri. Împărțiți creveții și peștele în mod egal între boluri. Se amestecă 2/3 cană de bulion peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii