Tahini-Salată De Lămâie Kale
Salata Tahini-Lemon Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, lacinato kale, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Varză Tahini, Salată De Varză Tahini, și Salată de Kale cu pansament Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, sucul de lămâie, uleiul de măsline, tahini, sosul de soia și piperul într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați kale și quinoa gătită; aruncă.