Tagliolini Gratinati con Piselli e Prosciutto: Paste gratinate cu mazăre și Prosciutto
Tagliolini Gratinati con Piselli e Prosciutto: Paste gratinate cu mazăre și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1115 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto, Fettuccine Gratinati Al Prosciutto, și Paste Cu Prosciutto Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F sau preîncălziți broilerul.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul la foc mediu-mare până când spumează și dispare.
Adăugați prosciutto-ul și mazărea și gătiți la foc mare până când carnea se rumeneste și mazărea este fragedă și gătită, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc.
Gatiti tagliolini in apa clocotita pana cand sunt fragede si nu sunt destul de fierte, aproximativ 1 minut.
Se scurge bine și se aruncă în tigaie cu mazărea și prosciutto.
Adăugați besciamella și aruncați la foc mare timp de 30 de secunde, apoi transferați într-o caserolă rezistentă la cuptor. Se acoperă cu Parmigiano ras și se gătește la cuptor sau broiler timp de 3 până la 5 minute, până când brânza se rumeneste și bulele de besciamella.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Într-o cratiță medie, încălziți untul până se topește.
Se adaugă făina și se amestecă până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 7 minute.
Între timp, încălziți laptele în tigaie separată până aproape de fierbere.
Adăugați lapte în amestecul de unt 1 cană la un moment dat, amestecând continuu până când este foarte neted și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute si scoateti-l de pe foc. Condimentează cu sare și nucșoară și dă deoparte.