Tagliolini con Vongole e dovlecei (tăiței subțiri cu scoici și dovlecei)

Tagliolini con Vongole e dovlecel (tăiței subțiri cu scoici și dovlecei) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $1.68 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de fulgi de chili, cockles din Noua Zeelandă, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Tagliatelle Con Vongole-Paste Cu Scoici Mici, și Scoici Oreganato: Vongole Origanate.
Instrucțiuni
1 rețetă aluat de paste de bază, rețeta urmează;
Înmuiați scoicile într-o soluție de sare timp de 2 ore, schimbând apa de mai multe ori și aruncând sedimentele care se așează în apă.
Pregătiți pastele conform rețetei.
Rotiți-l până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste, apoi tăiați în panglici groase de 1/8 inci. Așezați pe o tavă de foi prăfuită cu semolă și acoperiți cu prosoape curate și umede până când sunt gata de gătit.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați fulgii de usturoi și chili și gătiți 5 minute.
Adăugați dovleceii și roșiile și continuați să gătiți până când sucurile de roșii s-au evaporat.
Adăugați scoicile și capacul de vin și gătiți până când scoicile au început să se deschidă la abur.
Puneți pastele în apă clocotită și gătiți 1 minut.
Se scurge și se adaugă în oală cu scoicile. Aruncați până când tăiței sunt bine îmbrăcați și sosul este consistența adecvată, adăugați pătrunjelul și serviți.
ALUAT DE BAZĂ PENTRU PASTE
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți.