Tagliatelle cu roșu provensal Pistou
Tagliatelle cu Pistou roșu provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 676 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii uscate, parmigiano reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou, Sos Provensal Pistou, și Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. În timp ce apa se încălzește, faceți pistou.
Adăugați usturoiul în robotul de bucătărie și aruncați-l în bucăți.
Adăugați busuiocul, Roșia uscată, Parmigiano Reggiano, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Blitz în robotul de bucătărie până când aveți consistența unui pesto, răzuind părțile laterale ale bolului o dată pentru a vă asigura că totul este încorporat uniform.
Sareți apa clocotită și gătiți tagliatelle doar aproximativ 4 minute, până când sunt fierte.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Aruncați tagliatelle cu pistou, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a subția sosul.