Tagliatelle cu roșu provensal Pistou

Tagliatelle cu roșu provensal Pistou
Tagliatelle cu Pistou roșu provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 676 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii uscate, parmigiano reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou, Sos Provensal Pistou, și Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. În timp ce apa se încălzește, faceți pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul în robotul de bucătărie și aruncați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați busuiocul, Roșia uscată, Parmigiano Reggiano, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Blitz în robotul de bucătărie până când aveți consistența unui pesto, răzuind părțile laterale ale bolului o dată pentru a vă asigura că totul este încorporat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Sareți apa clocotită și gătiți tagliatelle doar aproximativ 4 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Aruncați tagliatelle cu pistou, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a subția sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
TagliatelleTagliatelle
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista