Tagliatelle cu pui la grătar și roșii

Tagliatelle cu pui la grătar și roșii
Tagliatelle cu pui la grătar și roșii durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 485 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită piept de pui, roșii, tarhon și ulei de măsline. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Tagliatelle cu fasole verde și roșii, Tagliatelle cu porumb și roșii Cherry, și Tagliatelle cu creveți, dovlecei și roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare. Înveliți puiul cu coaja și sucul de lămâie, tarhon, sare și piper. Puneți într-un vas mare, puțin adânc, rezistent la cuptor sau o formă de prăjire într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți ușor cu puțin ulei, apoi grătiți timp de 6 minute. Întoarceți puiul și adăugați roșiile în vas, tăiate cu fața în sus, perindându-le ușor cu ulei. Grătiți încă 6-8 minute până când puiul este gătit și ușor rumenit și roșiile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Între timp, gătiți pastele într-o tigaie mare cu apă clocotită conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se scurge bine, rezervând 150 ml de apă de gătit, apoi se întoarce în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul din vas și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați la paste cu roșiile, apa de gătit și sucurile de tigaie. Aruncați totul bine și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista