Tagliatelle cu legume pentru bebeluși și sos de lămâie-parmezan
![Tagliatelle cu legume pentru bebeluși și sos de lămâie-parmezan](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/193399.webp?v=1708597674)
Tagliatelle cu legume pentru copii și sos de lămâie-parmezan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 536 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, fettuccine de ou, fasole minusculă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume pentru bebeluși cu unt de lămâie, Risotto cremos cu parmezan de lămâie cu mazăre, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa pana cand se inmoaie.
Scurgeți, rezervați2 căni de lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și dovlecelul;se presară sare și piper. Saut până la diametrudovleceii sunt aproape fragezi, aproximativ 8 minute.
Adăugați fasolea și coaja de lămâie. Aruncă 1 minut.
Răzuiți conținutul tigaiei peste paste înoală.
Adăugați 1 1/4 căni de parmezan,smântână, suc de lămâie și 1 cană de gătit rezervatlichid.
Se pune la foc mediu-mare și se pierde până se încălzește și se acoperă cu sospaste, adăugând mai mult lichid de paste rezervatede 1/4 cană pentru a se umezi după cum este necesar. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Serviți, trecând separat brânza suplimentară.