Tagliatelle cu carpa de rata 4

Tagliatelle cu Rag de rață este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu ragu de legume, și Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie adâncă de 10 inci, la foc mediu, până când spuma dispare.
Între timp, se usucă rața și se presară cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Căutați rața, cu pielea în jos, până se rumenesc și o parte din grăsime s-a redat, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, încă aproximativ 2 minute.
Transferați rața într-o farfurie, apoi adăugați ceapa în grăsime în tigaie cu usturoi, rozmarin și 1/8 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Adăugați vin și fierbeți 3 minute.
Întoarceți rața, cu pielea în sus, în tigaie, apoi adăugați orice sucuri din farfurie, stoc și roșii cu sucul lor. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe ușor, acoperit, 1 oră.
Transferați rața pe o tăietură, apoi îndepărtați aproximativ trei sferturi de grăsime din sos și aruncați.
Sos pur și simplu în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Întoarceți sosul în tigaie și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 8 minute.
În timp ce sosul se reduce, se toacă fin rața cu pielea.
Întoarceți rața tocată în sos și condimentați cu sare și piper.
Gatiti tagliatelle intr-o oala de paste cu apa clocotita cu sare (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente, apoi scurgeti pastele si amestecati cu Rag de rata.
Rag de rață; se poate face cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit).