Tagliatelle cu carpa de rata 4

Tagliatelle cu carpa de rata 4
Tagliatelle cu Rag de rață este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu ragu de legume, și Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie adâncă de 10 inci, la foc mediu, până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, se usucă rața și se presară cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagăRață întreagă
3
Căutați rața, cu pielea în jos, până se rumenesc și o parte din grăsime s-a redat, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Transferați rața într-o farfurie, apoi adăugați ceapa în grăsime în tigaie cu usturoi, rozmarin și 1/8 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Întoarceți rața, cu pielea în sus, în tigaie, apoi adăugați orice sucuri din farfurie, stoc și roșii cu sucul lor. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe ușor, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați rața pe o tăietură, apoi îndepărtați aproximativ trei sferturi de grăsime din sos și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Sos pur și simplu în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Întoarceți sosul în tigaie și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În timp ce sosul se reduce, se toacă fin rața cu pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
10
Întoarceți rața tocată în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
11
Gatiti tagliatelle intr-o oala de paste cu apa clocotita cu sare (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente, apoi scurgeti pastele si amestecati cu Rag de rata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Rag de rață; se poate face cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista