Tagliatelle cu Capon Ragu

Tagliatelle cu Capon Ragu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 582 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, țelină, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle cu carpa de rata, și Tagliatelle cu ragu de legume.
Instrucțiuni
Se fierbe puiul întreg 1 oră până se înmoaie foarte mult și se lasă să se răcească.
Îndepărtați pielea și aruncați-o.
Îndepărtați toată carnea și trageți-o în bucăți subțiri. Reduceți bulionul la 1 cană.
Într-o cratiță de 6quart, încălziți untul până când spuma dispare.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și gătiți la foc mediu până se rumenesc moale și auriu.
Adăugați vinul, sosul de roșii și bulionul de pui și dați la fiert.
Adăugați carne de pui mărunțită și cimbru și reveniți la fierbere. Se reduce focul și se fierbe 1 oră până se îngroașă. Pune deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Puneți pastele în apă și gătiți până la al dente.
Se scurge bine și se aruncă în tigaie cu sos. Se aruncă ușor la foc mediu până se îmbracă și se servește.