Tagliatelle cu busuioc și gălbenuș de ou

Tagliatelle cu busuioc și gălbenuș de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 305 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, paste tagliatelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tagliatelle cremoase cu cârnați, ricotta și busuioc, Tagliatelle de busuioc cu salată de ardei gras roșu prăjit, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, uleiul de măsline, parmezanul și coaja de lămâie.
Așezați jumătate de busuioc într-un mortar și pistil (sau un mic robot de bucătărie) și amestecați (sau procesați) într-o pastă.
Adăugați-l în amestecul de ouă. Tăiați aproximativ restul de busuioc și adăugați-l și el.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente. Înainte de scurgere, rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Întoarceți pastele fierte în oală și adăugați amestecul de busuioc-ou. Aruncați bine pentru a combina, apoi adăugați apă de gătit paste puțin câte puțin până când pastele sunt acoperite într-un sos cremos. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.