Tagliatelle cu busuioc și gălbenuș de ou

Tagliatelle cu busuioc și gălbenuș de ou
Tagliatelle cu busuioc și gălbenuș de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 305 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, paste tagliatelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tagliatelle cremoase cu cârnați, ricotta și busuioc, Tagliatelle de busuioc cu salată de ardei gras roșu prăjit, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, uleiul de măsline, parmezanul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați jumătate de busuioc într-un mortar și pistil (sau un mic robot de bucătărie) și amestecați (sau procesați) într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați-l în amestecul de ouă. Tăiați aproximativ restul de busuioc și adăugați-l și el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente. Înainte de scurgere, rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Întoarceți pastele fierte în oală și adăugați amestecul de busuioc-ou. Aruncați bine pentru a combina, apoi adăugați apă de gătit paste puțin câte puțin până când pastele sunt acoperite într-un sos cremos. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista