Tagliatelle cremoase cu fenicul
Tagliatelle cremoase cu fenicul durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, fenicul, tagliatelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Roșii prăjite și fenicul cu Tagliatelle, Șuncă cremoasă și Tagliatelle de sparanghel, și Tagliatelle cremoase cu cârnați, ricotta și busuioc.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-o tigaie antiaderentă. Sfat în fenicul și gătiți timp de 10 minute până când este moale și ușor auriu, adăugând semințele de fenicul și usturoiul pentru ultimele 3 minute de gătit.
Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile ambalajului, rezervând câteva linguri de apă de gătit pentru sos.
Amestecați coaja de lămâie, sucul, mascarpone și cea mai mare parte a pătrunjelului în amestecul de fenicul.
Încălziți apoi aruncați pastele fierte și câteva linguri de apă de gătit. Dă totul o agitație bună și condimentează. Se împrăștie peste pătrunjelul rămas și se servește.