Tagliatelle cremoase cu fenicul

Tagliatelle cremoase cu fenicul
Tagliatelle cremoase cu fenicul durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, fenicul, tagliatelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Roșii prăjite și fenicul cu Tagliatelle, Șuncă cremoasă și Tagliatelle de sparanghel, și Tagliatelle cremoase cu cârnați, ricotta și busuioc.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul într-o tigaie antiaderentă. Sfat în fenicul și gătiți timp de 10 minute până când este moale și ușor auriu, adăugând semințele de fenicul și usturoiul pentru ultimele 3 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile ambalajului, rezervând câteva linguri de apă de gătit pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Amestecați coaja de lămâie, sucul, mascarpone și cea mai mare parte a pătrunjelului în amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Încălziți apoi aruncați pastele fierte și câteva linguri de apă de gătit. Dă totul o agitație bună și condimentează. Se împrăștie peste pătrunjelul rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista