Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci)

Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci)
Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 2583 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $22.1 pe portie, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tagliatelle Ai Funghi, Tagliatelle con Spinaci e Funghi, și Tagliatelle cu ragu de legume.

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul de paste pregătit în trei bile de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
2
Rotiți fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste. Apoi, folosind mașina sau un cuțit ascuțit, tăiați fiecare foaie de paste în panglici de grosime de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Așezați panglicile pe o tavă de foi prăfuită cu făină și acoperiți tava cu un prosop curat și umed până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare timp de 5 minute, până când ceapa se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați bucățile de ciuperci și continuați să gătiți până când au renunțat la cea mai mare parte a apei, încă 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Adăugați vinul și sosul de roșii, untul și sarea și piperul după gust și reduceți focul la mediu. Gatiti inca 5 minute, pana cand amestecul are o consistenta ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit și adăugați pastele în ragu. Aruncați la foc mare un minut pentru a acoperi pastele. Împărțiți pastele uniform între patru boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista