Tagliata cu rucola

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Tagliata cu rucola ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 762 calorii. Pentru $6.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmigiano-reggiano, sare și piper de mare grosier, rozmarin și salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tagliatan de coaste osoase cu rucola, Tagliata Antica Trattoria cu rucola, și Tagliata De Vită Cu Rețetă De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Preîncălziți o tigaie din fontă. Într-un castron, amestecați usturoiul, rozmarinul, Salvia, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați amestecul peste friptură.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați friptura și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot. Stați friptura pe o parte și prăjiți-o la cuptor timp de 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 13
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi feliați.
Întindeți rucola pe un platou și acoperiți cu friptura.
Stropiți cu ulei și suc de lămâie și acoperiți cu așchii de brânză.