Tagliarelle cu unt de trufe

Tagliarelle cu unt de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1142 calorii. Un amestec de paste cipriani tagliarelle, unt de trufe, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Friptură de curcan cu unt de trufe, și Risotto Cu Unt De Trufe Albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1 lingură de sare într-o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Între timp, într-o tigaie mare (de 12 inci), încălziți crema la foc mediu până când ajunge la foc mic.
Adăugați untul de trufe, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, coborâți focul la foarte mic și rotiți untul până se topește. Păstrați cald la foc foarte mic.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți exact 3 minute. (Dacă nu utilizați paste Cipriani, urmați instrucțiunile de pe ambalaj.) Când pastele sunt fierte, rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.
Adăugați pastele scurse în tigaia sotată și aruncați-le cu amestecul de trufe-cremă. Pe măsură ce pastele absoarbe sosul, adăugați cât mai multă apă de gătit rezervată, după cum este necesar, pentru a menține pastele foarte cremoase.
Serviți pastele în boluri puțin adânci și garnisiți fiecare porție cu o stropire generoasă de arpagic și parmezan ras.
Se presară sare și piper și se servește imediat.