Tagliarelle cu unt de trufe

Tagliarelle cu unt de trufe
Tagliarelle cu unt de trufe necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1142 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de paste cipriani tagliarelle, unt de trufe, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tagliarelle cu unt de trufe, Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Tartine Cu Ridichi Și Unt De Trufe.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 lingură de sare într-o oală mare cu apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie mare (de 12 inci), încălziți crema la foc mediu până când ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați untul de trufe, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, reduceți focul la foarte mic și rotiți untul până se topește. Păstrați cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 3 minute, exact. (Dacă nu utilizați paste Cipriani, urmați instrucțiunile de pe ambalaj.) Când pastele sunt fierte, rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
5
Adăugați pastele scurse în tigaia sote și aruncați-le cu amestecul de trufe-cremă. Pe măsură ce pastele absoarbe sosul, adăugați cât mai multă apă de gătit rezervată pentru a menține pastele foarte cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți pastele în boluri puțin adânci și garnisiți fiecare porție cu o stropire generoasă de arpagic și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista