Tagine de pui cu legume de primăvară

Tagine de pui cu legume de primăvară
Tagine de pui cu legume de primăvară este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 558 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, mărar, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Tagine de pui cu legume de primăvară, Cina In Seara Asta: Tagine De Primăvară De Pui Cu Cartofi Și Mazăre, și Risotto de pui cu legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare cu apă; stoarceți sucul din lămâie. Lucrând cu 1 anghinare odată, rupeți suficiente frunze exterioare pentru a expune frunzele verzi palide. Tăiați zonele verde închis de pe tulpină și bază. Sfert de anghinare pe lungime; tăiați sferturile de anghinare la lungimi de 1 1/2 inch. Răsturnați sufocarea; aruncați sferturi în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adaugati urmatoarele 7 ingrediente si cate 6 linguri de patrunjel, marar si menta;saut pentru 3 minute mai mult. Răzuiți conținutul tigaiei într-o oală mare și grea; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Încălziți 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 1/3 de pui și saut până la auriu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Se transferă în oală cu amestec de ceapă. Repetați cu puiul rămas în încă 2 loturi, adăugând mai mult ulei cu linguri, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați bulionul în oală; adăugați fenicul și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
FeniculFenicul
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți anghinarea și adăugați-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Aduceți tagina la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul este aproape fraged, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și fierbeți până când puiul și toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult. Folosind lingura cu fante, transferați puiul și legumele într-un castron mare. Se fierbe sosul până se reduce suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți puiul și legumele în sos. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tajine PotTajine Pot
BolBol
13
Reîncălziți tagina la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
14
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Se presară cu 2 linguri fiecare de pătrunjel, mărar și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista