Tagine De Pui-Butternut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagine de pui-Butternut. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 311 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de vită cu dovleac, Marocan Butternut Squash & Cartofi Dulci Tagine, și Marocan Butternut Squash, năut și quinoa Tagine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8 minute sau pana devin aurii, amestecand ocazional. Se amestecă chimenul și următoarele 7 ingrediente (prin pui); gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulionul, dovleceii, măslinele și prunele uscate; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.