Tagine de miel și caise în sos de miere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 435 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, băț de scorțișoară, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tagine delicioase de miel cu caise, Tagine de miel cu năut și caise, și Tagine de miel cu scorțișoară cu caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați amestecul de miel; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile si amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
5
Adăugați ceapa și gătiți 2 minute, amestecând o dată. Se amestecă bulionul, mierea și bățul de scorțișoară. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 45 de minute. Se amestecă caisele și se coace 15 minute. Aruncați bățul de scorțișoară și presărați uniform cu migdale tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Baton De Scorțișoară
Caise
Bulion
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Notă de vin: Mielul, cea mai tradițională carne din Marea Mediterană, este extrem de prietenos cu vinul. De la cabernet Sauvignon la Syrah și Bordeaux La Rioja, cu greu există un vin roșu care să nu funcționeze cu el. În acest fel de mâncare, savoarea mielului este subliniată de dulceața fructată a caiselor și a mierii. Acest lucru merge bine cu zinfandel, un vin gros, bogat, care are o fructuozitate densă proprie. Încercați Zinfandel din 2002 al lui Folie deux din județul Amador, California (18 USD). - Alina Gavril