Tagine de miel cu năut și caise

Tagine de miel cu năut și caise
Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 234 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, băț de scorțișoară, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tagine marocane cu năut și caise uscate, Tagine de bibilici cu năut, dovlecei și caise, și Tagine delicioase de miel cu caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nautul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2".
3
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
4
Scurgeți năutul; reveniți la acelașicratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
5
Adăugați 2 căței de usturoi întregi șiscorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
6
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2".Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediuși fierbeți până când năutul este fraged,aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ApăApă
7
Se scurge; pus deoparte.
8
Între timp, încălziți uleiul într-un vas mare greupeste căldură medie-mare. Condimentează mielul cusare și piper. Lucrând în loturi, maromel pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați mielul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați onionto oală; reduceți focul la mediu, condimentați cu sare și piper și sotati până la moale și începeți să deveniți aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați usturoi tocat, Ras-El-Hanout șighimbir. Se amestecă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
UsturoiUsturoi
12
Adăugați roșii șimiel cu orice sucuri acumulate. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
13
Adăugați 2 1/2 cani stoc. Reveniți la aboil, reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și căutați, amestecând ocazional, până când mielul este delicat, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
MielMiel
14
Se amestecă năutul; se fierbe până se încălzeșteprin, aproximativ 10 minute. Se amestecă caisele; se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
CaiseCaise
15
Puneți cuscusul pe o suprafață mare, superficialăplatter, formând un puț mare în centru. Spoontagine în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
16
Presărați coriandru peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista