Lamb Tagine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 826 calorii, 38g de proteine, și 65g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Tagine De Miel, Tagine De Miel, și Tagine de miel și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați mielul, ceapa, usturoiul, coriandrul, condimentele, uleiul și sarea într-un castron, acoperiți și refrigerați peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 160C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie la foc mare, adăugați mielul în loturi și prăjiți până se rumenesc ușor peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați carnea într-o tagină sau caserolă, adăugați coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Combinați sucul și pasta de roșii, apoi adăugați la carne cu bulionul și frunza de dafin.Acoperiți și coaceți în cuptor timp de 1 1/2 ore.Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați vasul la foc mare (dacă utilizați o tagină, va trebui să transferați lichidul într-o tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Tajine Pot
7
Adăugați roșiile și untul și reduceți timp de 2 minute, apoi adăugați mierea, nautul, măslinele și carnea.Gatiti, amestecand 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch