Tagine de miel și cârnați merguez ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 94G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $6.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați harissa, ghimbir de mărimea degetului mare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Marocan Merguez și Tagine de legume, Merguez Și Chard Verde Tagine, și Cârnați Merguez cu cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru marinată, prăjiți condimentele într-o tigaie uscată timp de câteva minute până când sunt parfumate. Puneți ingredientele de marinată rămase într-un blender și procesați până la o pastă netedă, apoi adăugați condimentele prăjite și amestecați din nou pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați mielul într-un castron mare și turnați peste marinată. Lăsați în pastă peste noapte sau timp de cel puțin 2 ore pentru a absorbi toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-o formă mare de prăjire, suficient de mare pentru a încadra carnea într-un singur strat, încălziți uleiul și puneți-l la foc mare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea din marinată, ștergând și rezervând orice exces, apoi rumeniți gambele pe toate părțile în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați marinada rămasă în vas împreună cu morcovii, ceapa și prunele, apoi turnați 1 litru de apă. Acoperiți bine vasul cu folie și gătiți într-un cuptor mic timp de 3-4 ore până când carnea este fragedă și cade departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Prune Uscate
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați mierea, sucul de lămâie și condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Dacă folosiți, prăjiți cârnații până sunt fierți, apoi adăugați la tagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
9
Serviți carnea într-un castron mare cu sosul lingurat, apoi împrăștiați cu lămâile și menta conservate și serviți harissa pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Harissa
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele