Tagalongs Girl Scout Prăjitură Cu Mousse De Prăjituri
Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 145g de grăsime, și un total de 1758 calorii. Această rețetă servește 3. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, smântână grea, tagalongs/unt de arahide prăjituri Girl scout Cookie-uri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pofta > Fata Scout subțire menta mini plăcinte Plus fata Scout Cookie s, Samoas Girl Scout Prăjitură Cu Înghețată, și Fata Scout Cookie Tagalong Tort Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul este înfipt în colțuri și lăsând cel puțin o consolă de 2 inci pe toate părțile.
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata, amestecând până la omogenizare.
Lasă să se răcească ușor.
Întindeți o cantitate mică de ciocolată topită pe partea rotunjită a 9 fursecuri și așezați 3 dintre ele, cu ciocolata în jos, pe fundul tigaiei, la rând.
Așezați încă 3 fursecuri pe fiecare parte lungă a tigaiei, cu părțile acoperite cu ciocolată orientate spre tigaie.
Așezați tigaia în congelator.
Într-o cratiță mică la foc mic, combinați chipsurile de unt de arahide cu 1 cană plus 2 linguri de smântână grea. Se încălzește, amestecând frecvent, până când chipsurile de unt de arahide sunt doar topite.
Scoateți din căldură și continuați să amestecați până când amestecul este neted.
Adăugați untul de arahide și vanilia și amestecați până se încorporează.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, combinați restul de 1 1/2 căni de smântână grea cu zahărul și bateți până când crema este foarte groasă, dar nu ține încă vârfuri.
Adăugați frișca în amestecul de unt de arahide în 3 adaosuri și pliați doar până când mousse-ul nu are urme.
Puneți cu grijă aproximativ 3/4 din mousse în tigaia pregătită, având grijă să nu mutați fursecurile. Introduceți fursecurile rămase în mousse, aranjându-le la rând în centrul tigaiei.
Întindeți mousse-ul rămas peste napolitane și neteziți cu grijă blatul. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața mousse-ului, apoi înfășurați întreaga tigaie într-un strat dublu de folie de plastic și răciți până când este fermă, cel puțin 1 oră sau peste noapte. Faceți înainte: tortul cu mousse poate fi făcut înainte, învelit într-un strat dublu de folie de plastic și răcit până la 3 zile.
Pentru a servi, scoateți tortul cu mousse din frigider și îndepărtați stratul dublu de folie de plastic, împreună cu folia de plastic presată pe suprafața mousse-ului. Folosind folia de plastic care acoperă tigaia, ridicați cu grijă și slăbiți tortul din tigaie fără a-l scoate.
Așezați o farfurie mare sau un platou deasupra tigaiei, apoi inversați tortul și farfuria.
Scoateți tigaia și folia de plastic și serviți imediat.