Tacos ușor de curcan și dovlecei cu Sriracha

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tacos ușor de curcan și dovlecei cu Sriracha ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 355 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, sriracha, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos ușor de friptură cu porumb carbonizat și Sriracha, Squash Spaghetti Sriracha la cuptor cu curcan și antrenament pentru copii / cățeluși, și Tacos Ușor De Tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând ocazional, până se înmoaie și începând să se rumenească, aproximativ 4 minute. Împingeți în lateral și adăugați ceapa la mijloc cu un vârf de sare și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și condimentele și amestecați împreună până când sunt parfumate, încă 30 de secunde.
Se amestecă rapid ardeii chipotle și untul de arahide și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați curcanul măcinat și gătiți până nu mai este roz, aproximativ 3 minute. Opriți focul și amestecați ciocolata și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți cu tortilla caldă, scallions, cilantro, sriracha și mai multe pene de var, după cum doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.