Tacos tilapia saut cu ardei și ceapă la grătar

Tacos tilapia saut cu ardei și ceapă la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos Tilapia saut cu ardei la grătar și ceapă. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 269 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fileuri de tilapia, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tacos Tilapia Sotate Cu Ardei La Grătar Și Ceapă, Tacos Tilapia Cu Ardei Și Ceapă, și Tacos Tilapia La Grătar Mărunțit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Aranjați feliile de ceapă și ardeii grași pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar timp de 12 minute, întorcându-se după 6 minute. Ardei gras la grătar 12 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți ceapa și ardeii grași de pe grătar și lăsați să stea 5 minute. Tăiați inelele de ceapă în jumătate. Tăiați subțire ardeii grași; aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Combinați ceapa, ardeiul gras, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 3/8 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PeștePește
SareSare
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele, amestecul de ceapă și feliile de jalapeo uniform printre tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
CeapăCeapă
PeștePește
9
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista